Open de zinnen door er op te klikken…

Waarom zijn we er voor jou?

Beste Wereld Cruiser,
Ik ben Michel van de Pol, eigenaar van Info Cruise International en auteur van diverse boeken over het onderwerp werken op Amerikaanse en Europese Cruise Schepen wereldwijd. Info Cruise International is er inmiddels al 25 jaar en zal er ook nog heel lang zijn als het aan mij ligt.

Waarom is Info Cruise Int. er eigenlijk?
Info Cruise Int. Is door mij 25 jaar geleden opgericht, omdat ik zag dat mensen eigenlijk geen goed idee hebben wat het betekent om te werken, te leven, te wonen op een cruise schip. Op internet wordt daar helaas een hoop flauwekul over geschreven. Daarnaast is er nog een ander probleem, namelijk hoe juist te solliciteren en vooral bij wie.

Michel van de Pol boeken over de Amerikaanse en
Europeesche cruise industrie

De Cruise Industrie van nu eerst begrijpen

De cruise industrie heden ten dag bestaat uit ongeveer 81 Cruise Lines met ongeveer 320 zeer grote oceaan cruise schepen en een zeer grote toekomst. In het jaar 2025 zullen er totaal 370 grote oceaan cruise schepen zijn.

Er werken nu aan boord meer dan 320.000 mensen uit de gehele wereld. Voor Europeanen zijn de hoofdrolspelers in deze industrie het belangrijkste: Veel schepen en vooral hele grote schepen. Tot wel 6.300 Passagiers.
Daar komt natuurlijk de bemanning nog bij!

Personeelswerving van nu eerst begrijpen

Het werven van honderd duizenden mensen voor de cruise industrie is een wereldwijd proces. Er zijn niet alleen heel veel Cruise Lines, met per cruise line ook nog meerdere kantoren wereldwijd, die soms niets met personeelswerving te maken hebben. Daarnaast zijn er nog eens meer dan 500 wervingsagenten, kleine personeelswervingsbureaus. Daar bovenop komen ook nog eens zeer veel aparte bedrijven, die bijvoorbeeld iets aan boord gehuurd hebben.

Om een voorbeeld te nemen: de winkel is niet van de cruise line maar weer van een geheel ander bedrijf (Zoals een franchise of eigen zaak). Voor een buitenstaander is dit een onduidelijk, zeer verwarrend labyrint. Wat het daarnaast nog erger maakt, is dat het regelmatig verandert.

De posities vermeld op de positie pagina geeft aan waar door de cruise industrie wereldwijd permanent naar wordt gezocht. Vanwege de korte contracten is dit dus een zeer intensief en non-stop proces.

Hoe juist aan te pakken?

Waar zit de baan die jij wilt?
Hoe goed aan te pakken?

Solliciteren in de Amerikaanse cruise industrie is het grootste probleem voor mensen die willen werken op een cruise schip, omdat ze niet weten waar ze dat moeten doen. Ander probleem is dat het meestal alleen op papier gaat en er dus goed uit moet zien.

Info-Cruise-Int. heeft daarom de speciale Cruise Job Succes Sollicitatie-manual gemaakt, die het hele probleem inzake solliciteren in 1 keer voor je oplost. In de manual vind je de juiste 3 stappen om snel aan boord te komen. De manual staat vol met succesvolle voorbeelden en vooral ook met fouten, die mensen helaas vaak maken: o.a. met betrekking tot het maken van de cv., de sollicitatie brief en vooral de foto.

Handouts

Bij ons pakket zit een hand- out met een standaard cv.

Zodat op de workshop de cv. al gemaakt kan worden op een manier waar de cruise industrie van onder de indruk zal zijn.

Wat zijn de eisen?

De eisen in de cruise industrie zijn vaak veel lager dan mensen denken. Info-Cruise is bijvoorbeeld ook in Indonesië aanwezig en daar zijn de eisen bijvoorbeeld: 1 jaar Mc Donalds werkervaring, redelijke Engels sprekend en vooral gemotiveerd zijn. Dit is bijvoorbeeld voor de hele simpele posities.

Voor Europeanen geldt, dat als je het goed aanpakt met solliciteren, sommige zelfs kunnen kiezen waar ze willen werken en zelfs meerdere aanbiedingen krijgen. Het is belangrijk om voor jezelf de beste deal eruit te halen.

Our Happy Customers

Aan boord het leven begrijpen

Ons doel is niet alleen voor jou snel de Cruise Job, maar ook informeren over het besef van het leven aan boord. Hiervoor het speciaal voor Nederlanders ontwikkelde boek: Working on Cruise Ships from a European perspective.

Een professionele uitleg over je toekomstige werk omstandigheden:
– Wat verwachten de Cruise Lines van je aan boord?
– Wat kun je zelf verwachten? Zodat je vooral in het begin niet verward raakt.
– Waar woon je aan boord? Hoe ziet dat eruit? Zodat je ook de weg weet.
– Waar eet je? Zodat je geen honger hebt.
– Waar kun jij de vrije tijd doorbrengen? Zodat je uitgerust naar je werk kunt.

Maar vooral ook een uitleg over de denkfouten inzake het gebruikte noodzakelijke scheepvaart Engels:
– Het scheepvaart veiligheids-Engels.
– Het Engels wat je nodig hebt, wanneer je naar de dokter gaat.
– Het culinaire Engels.

Alle juiste job informatie en job contacten, etc. 490 Pagina’s top informatie, die je leven aan boord veel makkelijker gaat maken. Je moet beslist het boek meenemen aan boord want je zult het nodig hebben om vooral de begin periode door te komen.

Cruise Job Coach Program om het allemaal makkelijker te maken

Omdat het nogal wat informatie is om dit allemaal alleen te doen, is er het cruise job coach program, een Super Workshop waar alles wordt uitgelegd over het werken op Amerikaanse cruise schepen en waar de cv. alvast wordt voorbereid. Tijdens de workshop krijg je o.a. advies wat voor jou het beste is qua positie aan boord en welke cruise line het meest voor jou geschikt is. Na de workshop kun je dan meteen aan de slag met het opstarten van het proces.

In het vervolgproces kun je altijd met vragen nog bij ons terecht. Doe dit beslist allemaal niet alleen! Maak gebruik van een deskundige: scheelt je veel tijd, veel geld en vooral heel veel frustraties!

Het bewijs daarvoor is dit: Het doorlezen van deze simpele tekst op deze pagina heeft je in korte tijd bijvoorbeeld al heel veel geleerd over de cruise industrie en hoe dat werkt inzake personeel. De reden is dat het is geschreven door een echte deskundige.

Dit hoor ik zelf heel vaak!
“Ik heb al heel lang en heel veel gesolliciteerd en nooit ook maar een antwoord gekregen”.
Vaak zie ik als deskundige meteen wat er aan de hand is! Vaak is het een en ander met een paar simpele handgrepen en adviezen van mij op te lossen.

39 Euro per persoon
  • Iedereen ontvangt een compleet pakket
  • De betaling moet worden gedaan in contanten op de bijeenkomst
  • Registreer op tijd voordat het volgeboekt is!

Let us help You get on board!